shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.Условия за покупко-продажби през магазина!

picture1 - Условия за покупко-продажби през магазина!
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА през Oнлайн-Mагазин - http://handmade-bulgaria.com :
За да започнем да работим по поръчката ви,изискваме да ни се капарира-50% при суми над 20.00лв,а за по-малки суми-под и на стойност-20.00лв,се превежда цялата сума по "Еконт" или банков път,изпращаме данните,според желанието Ви за вида на превода),в уверение на сериозността на клиента,това са персонализирани изработки,които се правят само по поръчка)!Всеки един изработен от нас артикул е уникат и не може да бъде повторен на 100%,именно в това се състои уникалността на ръчната изработка!Молим, внимателно да проверявате текстовете, с които желаете да персонализираме Вашата поръчка(книга или др.). Не носим отговорност за допуснати правописни и/или пунктуационни грешки на изпратени от вас текстове,необходими за изпълнението на поръчката ви!
Изпращането на продукта става с наложен платеж за останалата сума през "Еконт",с 10 % отстъпка за оформена доставка през сайта ни.
Работим по реда на капарираните поръчки,като след уговорка,може да поемем извънредно като бърза(3-7 дена) или експресна поръчка(1-3 дена), цената се оскъпява с от 30% до 50%,в зависимост от времето на изпълнение!Продукти,изработени по поръчка и персонализирани,не подлежат на отказ и връщане на заплатената сума(По Чл. 57,т.3-за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания(Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., нов, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.)!
Благодарим за разбирането и гласуваното доверие,изцяло може да се доверите на многогодишния ни опит и се надяваме да станете наши редовни клиенти!


login