shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Подарък за Кръстници   >>   Подарък за Годишнина!
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

Подарък за Годишнина!

Цена: 35.00 лв. Избери размер:Количество:
Избери цвят:
image Подарък  за Годишнина!
Изработваме Старинна книга с Икона(обработена като състарена),втвърдена ,за да може да стои на стойка или да се закачи на стената(със закачалка по ваше желание)-29.99лв!
Приемаме поръчки за изработването на подобна-с икона(ваша снимка),благословия или личен поздрав-за различни поводи! Може да бъде изработен със същата икона и сервиз с бутилка вино+ 2 чаши-39.99лв(или брой по ваш избор,които се доплащат),става уникален комплект-подарък за Сватба,Кръщене,Юбилей и др.празници!
п.с При по-специални поръчки цената се оскъпява според вложеният допълнителен труд и материали(за втора снимка/икона/ на книгата,за табелка с пожелание на задната част на бутилката,за рамка,в която се поставя снимката/иконата/ и текста на книгата,за завити краища на книгата и др.-цената се оскъпява с 5.00лв за единия вид персонализиране)!
Изработваме и специална кутия за книгата,с табелка върху капака-с поздрав и фина хартия вътре за обвиване на книгата.
Когато поръчана е към книга или друг наш артикул над 20.00лв-вместо 15.00лв ,кутията се предлага за 9.99лв),цветовете са кафяво и бежово, според наличността на нюансите в момента на картоните в склада.За персонализацията на табелката с текст върху капака ,се заплаща допълнително 1.00лв.
За бързи и експресни поръчки цената се оскъпява с от 20% до 50%,в зависимост от времето на изпълнение!login